Sunt parinte

breadcrumb-header

Puiul tau creste si ti se pare ca, odata cu el, cresc si framantarile tale? Fie ca e vorba de ingrijirea copilului, de educatia lui sau de relatia pe care si-o formeaza cu bunicii, exista raspunsuri chibzuite pentru toate intrebarile tale.

sunt-parinte-cuibul-berzelor

Ia legatura cu o mama din cuib

Am participat impreuna cu sotul meu la acest curs si amandoi am invatat enorm de multe lucruri noi care nu erau dupa cum stiam „din popor” sau de la televizor. Eram prost informati si in momente critice aceste informatii fac diferenta intre viata si moarte. Ma simt mai pregatita in caz de vreun accident sau situatie critica. Si acest curs merita pus in rama.(SMURD)

Oana Cretu

Ia legatura cu o mama din cuib

Persoanele din Cuib sunt prietenoase si iti pot impartasi experientele prin care ele au trecut. In definitiv te pot convinge sa iei decizia cea mai buna pentru tine.

Solicita o intalnire

si o mama disponibila din Cuib va lua legatura cu tine

Copilul - intre nevoi si dorinte

Pret: 120 lei
Trainer: Monica Reu
Numar maxim de participanti:
 

copilul intre nevoi si dorinte

Intepenit in fata raftului de magazin, copilul vrea jucaria. Si o vrea acum! Si orice incercare a ta de argumentare a faptului ca nu esti dispus sa o cumperi se soldeaza cu o reactie vocala din partea lui. Ce faci? O cumperi ca sa nu declansezi „o scena”? Il iei cu forta din fata raftului? Mai exista si alta optiune? Oare fericirea lui chiar depinde de jucaria cu pricina? Daca o cumperi, inseamna ca il rasfeti? Daca nu o cumperi, nu cumva il frustrezi? Se poate termina cu bine o astfel de situatie? Cum?

Toti parintii pe care ii cunosc vor sa inteleaga si sa contribuie benefic la implinirea nevoilor copiilor lor. O intrebare care ii pune insa adesea in incurcatura este Care este diferenta dintre nevoile reale ale copilului meu si dorintele lui?

Este subiectul pe care il vom explora in profunzime impreuna in acest atelier de trei ore. Vei vedea cum abilitatea ta de a face in orice situatie diferenta intre ce are cu adevarat nevoie copilul tau si preferintele sau dorintele lui de moment te poate ajuta sa actionezi mult mai constient, in beneficiul lui pe termen lung si in beneficiul relatiei dintre voi.

Vei invata sa vezi nevoile valoroase ascunse in spatele oricarei dorinte, dar si sa te eliberezi de gandul ca, pentru a avea un copil fericit si echilibrat, trebuie sa faci in permanenta ce vrea el sau sa ii cumperi tot ce iti cere, oricand iti cere. De asemenea, vei putea vedea si recunoaste frumusetea oricarei dorinte si comunica eficient si conectat la tine si la copilul tau.

Durata curs: 3 ore

Pretul/persoana este de 120 lei. Cuplurile beneficiaza de reducere de 40 de lei, tariful pentru cuplu fiind de doar 200 lei.

Inscrierea se face prin completarea formularului. Rezevarea este valida odata cu efectuarea platii.

Am primit mai mult decât am asteptat…..am reusit sa inteleg mai bine o parte din acțiunile lui și mi-am dat seama unde trebuie sa lucrez cu mine.(Cercul Sigurantei)