Sunt parinte

breadcrumb-header

Puiul tau creste si ti se pare ca, odata cu el, cresc si framantarile tale? Fie ca e vorba de ingrijirea copilului, de educatia lui sau de relatia pe care si-o formeaza cu bunicii, exista raspunsuri chibzuite pentru toate intrebarile tale.

sunt-parinte-cuibul-berzelor

Ia legatura cu o mama din cuib

Asta a fost cel mai minunat dar cu care am plecat de la curs: relaxarea. Recomand insa cursul si pentru informatiile stintifiice oferite despre cele doua moduri de abordare a diversificarii si pentru detaliile practice venite din experienta lor de mame si de specialisti.(Diversificare)

Margareta Iancu

Ia legatura cu o mama din cuib

Persoanele din Cuib sunt prietenoase si iti pot impartasi experientele prin care ele au trecut. In definitiv te pot convinge sa iei decizia cea mai buna pentru tine.

Solicita o intalnire

si o mama disponibila din Cuib va lua legatura cu tine

Crizele de furie ale copiilor

Pret: 110 lei
Trainer: Alexandra Ilies
Numar maxim de participanti:
 

15152437_1294339600639866_1530372829_o

Esti expert in a recunoaste crizele de furie si tantrumurile in toata splendoarea lor: ingerasul mult iubit incepe sa urle din toti rarunchii, sa planga cu lacrimi de crocodil si sa execute un breakdance improvizat pe podeaua supermarketului. Ca sa nu-ti mai vina sa intorci spatele si sa pleci fluierand – ca si cum creatura dezlantuita n-ar fi copilul tau – ai nevoie de consiliere profesionista in a le preintampina si a le aplana.

Alexandra Ilies te invita sa vii la workshop cu toata furia si frustrarea pe care ti le creeaza manifestarile greu de dus ale puiului tai si sa pleci acasa stapan pe cateva informatii si abordari care te vor face expert in a scapa cu bine din furtunile emotionale:

  • De ce fac copiii crize?
  • Cate tipuri de crize exista?
  • Cum si in ce masura le putem preveni?
  • Ce-i de facut cand copiii refuza ce le propunem si nu colaboreaza?
  • De ce simtim ca ne explodeaza capul cand copiii urla si se razvratesc? De ce ne e rusine cu ei?
  • Este ceva ce fac acum si mi-ar putea strica relatia cu copilul atat de tare incat sa nu ma mai descurc atunci cand va fi adolescent?

Daca politica pasilor marunti si rabdatori propusa de Alexandra Ilies nu te convinge suficient, sa stii ca ea sustine si varianta ‘cui pe cui se scoate’ si zice ca, uneori, daca stii sa urli amuzant mai tare decat copilul tau, poti preschimba ploaia de strigate intr-o furtuna de rasete. Asa-i ca iti vine sa incerci?

Durata curs: 3 ore.

Despre ruperea și repararea relațiilor sau ce facem atunci când costumul de super-parinte e la spălat

Când îți propui în mod conștient să te perfecționezi în a fi un părinte cât mai bun, primul care e dezamăgit și demoralizat când nu-ti iese ești tu însuți.
Și e firesc să fie așa, pentru ca, atunci când ratezi standardul autoimpus, cazi de la înălțimea unei ștachete fixate la mare înălțime (Cercul Sigurantei)

Dana Ganja