Vreau sa devin parinte /

Activitatiile cuibului

breadcrumb-header

Nutritia in sarcina si alaptare

Pret: 180 lei
Trainer: 64Anca Fratean /Dumitrita Marginean
Numar maxim de participanti: 10

nutritia in sarcina si alaptare

Nutritia in sarcina si alaptare este esentiala pentru ca alegerile pe care le faci te influenteaza si pe tine, si pe bebelus, in egala masura. Daca vrei sa stii care sunt alegerile care iti pregatesc corpul pentru atat pentru sarcina, cat si pentru perioada solicitanta a alaptarii, vino la cursul de nutritie si invata despre:

  • Alimentatia sanatoasa in sarcina: cum difera fata de alimentatia in general
  • Ce? Cum? Cand mancam?
  • Alimente de introdus si de evitat
  • Idei practice de “navigare” in vederea aprovizionarii din supermarket
  • Ingrediente cheie si ustensile ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta
  • Hrana pentru minte: tehnici de echilibrare a starii emotionale si de eliberare a stresului
  • Hrana pentru suflet: relatii – cariera  – spiritualitate

Vino sa afli cum functioneaza natura in alimentatie, cum poti sa folosesti ritmul biologic al organelor in avantajul tau si cum sa pregatesti retete simple si delicioase, cu maxim de nutrienti!

As incepe prin a va spune ca sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce ati impartasit la acest curs, timpul petrecut acolo m-a facut sa inteleg cat este de importanta relatia pe care o avem cu mancarea si ca daca dorim sa urmam un stil de viata sanatos, nu e suficient sa stim sa combinam ingrediente ci sa intelegem si bioritmul corpului nostru, si prin ce metode facilitam digestia sau cum pastram/ potentam mai bine nutrientii din alimente. Faptul ca ni s-a explicat rationametul din spatele recomandarilor pentru mine inseamna un start bun.

Mi-am dorit sa aflu cate ceva din secretele retetelor Ancai, pt ca stiam cat de bine gateste si m-am bucurat f mult cand am aflat la curs ca vom primi si cateva retete. Momentul cu degustarea humusului (care a fost o masa in toata regula ) a fost o surpriza f placuta. De gust nici nu mai zic!

Informatia mi s-a parut bine structurata, a cuprins aspecte la care nu te astepti in mod normal la un curs de nutritie (s-a facut legatura si cu latura noastra spirituala  – fapt care mie mi-a placut f mult) si a facut referire si la ustensile recomandate (fapt care eu personal nu l-am luat f mult in considerare pana  acum).

Continutul cursului pentru a putea fi digerat pe indelete cred ca depaseste un pic cele 5 ore alocate si mi-ar fi placut ca noi participantii sa intervenim mai putin si sa va auzim pe voi mai mult

Atmostera creata a fost una in care am simtit ca fetele vor sa ne impartaseasca informatii valoroase, fara a impune acest lucru. Si a fost incurajator faptul ca oriunde ne aflam acum ca si alimentatie, cu pasi mici putem sa evoluam si sa ajungem acolo unde ne dorim.

Teodora Sutea

 

Teodora Sutea