Vreau sa devin parinte /

Activitatiile cuibului

breadcrumb-header

Nutritia in sarcina si alaptare

Pret: 180 lei
Trainer: 64Anca Fratean /Dumitrita Marginean
Numar maxim de participanti: 10

nutritia in sarcina si alaptare

Nutritia in sarcina si alaptare este esentiala pentru ca alegerile pe care le faci te influenteaza si pe tine, si pe bebelus, in egala masura. Daca vrei sa stii care sunt alegerile care iti pregatesc corpul pentru atat pentru sarcina, cat si pentru perioada solicitanta a alaptarii, vino la cursul de nutritie si invata despre:

  • Alimentatia sanatoasa in sarcina: cum difera fata de alimentatia in general
  • Ce? Cum? Cand mancam?
  • Alimente de introdus si de evitat
  • Idei practice de “navigare” in vederea aprovizionarii din supermarket
  • Ingrediente cheie si ustensile ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta
  • Hrana pentru minte: tehnici de echilibrare a starii emotionale si de eliberare a stresului
  • Hrana pentru suflet: relatii – cariera  – spiritualitate

Vino sa afli cum functioneaza natura in alimentatie, cum poti sa folosesti ritmul biologic al organelor in avantajul tau si cum sa pregatesti retete simple si delicioase, cu maxim de nutrienti!

Draga Cuibule,

Imi cer scuze pentru intarzierea cu care iti dau feedbackul, insa imi doream sa aloc un timp redactarii acestuia, deci sa nu fie pe fuga, ca sa reusesc sa redau in cuvinte magia orelor petrecute in prezenta Ancai si a Dumitritei.

Cu o maiestrie de neimaginat, fetele au pus informatia intr-o perspectiva noua: viziunea holistica, oferindu-ne hrana pentru trup, suflet si minte, la propriu si la figurat! Ne-au asteptat inclusiv cu un suport de scris, grupat pe 3 categorii: ceea ce vreau sa imi amintesc, ceea ce vreau sa implementez/schimb si cum o sa mi se schimbe viata in bine. Astfel a fost foarte usor de urmarit toata prezentarea, iar la final am plecat cu schema clara a ceea ce urmaresc din acest moment inainte. De-a lungul celor 6 ore, fetele m-au motivat picatura cu picatura, ajutandu-ma sa inteleg ca fiecare jumatate de pas conteaza si ca schimbarea devine una semnificativa atunci cand lucrez pe mai multe nivele (emotional, spiritual – notiunea de apa vie, chimic). Si m-am linistit: revolutia culinara nu trebuie sa fie una radicala! Am capatat increderea ca fiecare jumatate sau sfert de pas imi aduce beneficii mari. Si de sambata incepand, la fiecare masa am grija sa asociez hranei procesate cate un aliment viu, ma ocup de drenajul limfatico-emotional si ma gandesc cu recunostiinta la minunatele Anca si Dumitrita, la minunatul Cuib care mi-a oferit acest curs de o importanta decisiva.

As schimba titlul, ca sa inteleaga lumea ca este mult mai mult decat un curs despre nutritia sanatoasa in perioada sarcinii si a alaptarii. Este o resursa de baza in viata omului, te umple de incredere, iti da curaj ca poti sa faci o schimbare oricat de comod si de inert ai fi (imi suna mie, in primul rand) si te invata, intr-un mod foarte logic si simplu, ce ai de facut. Suportul de curs este extraordinar, mi l-as printa pe foita de aur!

Va multumesc din tot sufletul!

Irina Forgaciu