Am nascut

breadcrumb-header

Felicitari pentru puiutul vostru! Pentru ca ii dorim sa fie cu adevarat fericit, te putem ajuta sa-i oferi toata dragostea ta printr-o alaptare lina si momente speciale de masaj relaxant pentru tine si bebelusul tau.

am-nascut-cuibul-berzelor

Monica a avut o rabdare incredibila sa ne arate si sa ne explice cum sa facem corect masajul la bebelusi…iar cei mici au fost fascinati de ea si de mainile ei magice.

Buruian Gabriela

Birth Story Listening

Pret: 150 lei
Stiu sa te ascult cu adevarat – si vreau sa rememoram impreuna exact acea varianta a povestii pe care ai incetat s-o mai spui cuiva
Trainer: Nora Niculescu
Numar maxim de participanti:
 

Curs Birth Story Listening – TRAINER: NORA NICULESCU

birth story listening cluj

Nasterile nu decurg aproape niciodata conform planului. Uneori depasesc asteptarile. Alteori lasa in urma asteptari neimplinite. Pe care tu – mama, tatal ori persoana prezenta la nastere – nu le poti depasi.

Pana acum, aveai de ales intre doua variante, nici una complet vindecatoare. Sa-ti spui povestea incomplet, omitand momentele din care n-ai iesit inca – ca sa eviti sfaturile necerute si dascalelile care nu rezolva nimic. Ori sa-nchizi totul in minte, ca pe-un gand de care nu poti scapa.

Am auzit pana acum sute de povesti de nasteri. Si asta pentru ca o buna parte din cele peste 1200 de familii care au facut cursurile prenatale Lamaze la Cuib au simtit ca vor sa-mi impartaseasca din experienta lor. Am si trait in direct cateva zeci de povesti – cele la care am asistat ca doula la nastere. Dar acum, te pot ajuta sa-ti spui povestea astfel incat sa faci pace cu tine.

Am invatat si aprofundat acest proces sub ghidarea directa a lui Pam Englad, moasa si psihoterapeut cu peste 30 de ani de experienta in lucrul cu parintii si personalul medical si fondatoarea Birthing From Within.

Vorbim despre un proces dedicat:

  • Mamei – indiferent ca ai nascut acum o saptamana sau de mai multi ani
  • Tatalui – daca inca sunt lucruri pe care simti ca nu le-ai inteles/procesat din timpul travaliului, al nasterii ori in perioada post-partum
  • Personalului medical – care participa la o nastere dificila si are nevoie sa regleze conturile cu sine pentru a performa fara rezerve si fara retineri la nasterile urmatoare

Este vorba despre un proces vindecator pentru ca:

  • Stiu sa te ascult cu adevarat – si vreau sa rememoram impreuna exact acea varianta a povestii pe care ai incetat s-o mai spui cuiva
  • Inteleg puterea profund transformatoare a nasterii – si te ajut sa fii impacata cu felul in care ti-a modelat viata pentru totdeauna
  • Iti deschid noi perspective asupra experientei tale –  si te ghidez in tranzitia spre un punct de vedere intregit cu valori pe care, poate, le-ai discreditat

Stiu din experienta personala: unele nasteri lasa rani invizibile, dar pe deplin dureroase. Sta in puterea mea si a ta sa le transformam in cicatricea pe care sa o porti cu mandrie!

Programeaza o intalnire!

Sesiunea dureaza aproximativ 1 ora si poate avea loc si prin Skype, in caz ca nu ne aflam in acelasi oras.

Pentru ca necesita atentie 100% dedicata, este nevoie ca puiul tau sa ramana in grija cuiva drag pe perioada intalnirii.

 

Fara sa stiu, am avut nevoie de cineva din exteriorul povestii mele. Am avut nevoie de cineva foarte aproape de ceea ce inseamna miracolul nasterii pentru a imi explica emotiile de atunci si pentru a imi confirma ceea ce am simtit pe tot parcursul primei nasteri…cat de importanta este o doula(Birth story listening)

Ana Maria Szasz