Asociatia Parintilor Educati de Iubire

breadcrumb-header

 

logo Asociatia PEI ( fundal transparent)Asociatia Parintilor Educati de Iubire este forma noastra de organizare non-profit prin care vrem sa dam cat mai multor familii motiv sa se convinga ca lucrurile bune se intampla atunci cand se asteapta mai putin. Tocmai pentru ca sunt situatii in care ajutorul este indelung asteptat.

 

Asociatia a prins contur dupa ce, alaturi de comunitatea creata in jurul Cuibului Berzelor, am dat o mana de ajutor, in mod spontan si eminamente voluntar, in mai multe cazuri aduse in discutie de parinti din aceasta comunitate. Experienta primelor noastre proiecte ne-a demonstrat ca-n calea binelui se pun obstacolele legale, asa ca am trecut la o forma de organizare juridica – premisa obligatorie de eligibilitate mai ales in situatiile in care sunt implicate institutii si autoritati ale statului.

 

Scopul Asociatiei este:

  • Formarea, promovarea si apararea principiilor de crestere si educatie sanatoasa si armonioasa a copiilor
  • Promovarea educatiei copiilor in spiritul respectarii si protejarii mediului inconjurator
  • Sustinerea materiala, educationala si informationala a parintilor aflat in conditii de viata dificile
  • Oferirea de suport moral si/sau specializat parintilor aflat in dificultate
  • Formarea si educarea mediului profesional care are tangente cu femeia insarcinata, cu parintele si cu copilul – medici, asistente, moase, bone, educatori, invatatori, profesori etc.
  • Promovarea si apararea drepturilor femeii insarcinate , a parintilor si a copilului in raport cu autoritatile statului, cu mediul public si privat, cu mediul medical si cel educational

 

Fondatoarele Asociatiei sunt 4 femei – mame si antreprenoare sau liber profesioniste – care simt ca este placerea si datoria lor sa faca bine:

 

 

Nora-si-Timotei-2  DSC_1450 alexandra-ilies andreea asociatie
Nora Niculescu – psiholog, educator parental certificat Lamaze, doula si fondator al Cuibului Berzelor

 

Adriana Gog – chimist, Relax Kids Coach Alexandra Ilies – educator parental certificat Circle of Security, promotor al Parenting prin iubire Andreea Borbel – avocat

 

Lor li se adauga o vasta comunitate de parinti care inteleg din proprie experienta ca dragostea pentru copii are nevoie de stabilitate si de incredere in ziua de maine pentru a se manifesta in voie si ca nici o cauza nu este prea mica pentru a merita sa ne mobilizam.

 

Vezi cea mai recenta mana de ajutor data comunitatii!