Asteptam un bebe

breadcrumb-header

Felicitari pentru puiutul vostru! Pentru ca ii dorim sa fie cu adevarat fericit, te putem ajuta sa-i oferi toata dragostea ta printr-o alaptare lina si momente speciale de masaj relaxant pentru tine si bebelusul tau.

 

asteptam-un-bebe

A fost o decizie grozava pentru ca acolo am invatat extraordinar de multe. Am aflat cum trebuie sa actionam in foarte multe situatii de urgenta, nu doar cea de inec a unui bebe, copil, adult sau femeie insarcinata. (SMURD)

Virginia Calin

Curs De Prim Ajutor Cluj SMURD

Pret: 180 lei
Trainer: Dan Popescu, salvamontist Marius Smarandoiu, medic Smurd
Numar maxim de participanti:
 

Imagine Din Curs De Prim Ajutor Cluj

CE ESTE?

Instinctul iti dicteaza sa-ti salvezi copilul si sa-l indepartezi imediat de orice sursa de pericol. Dar el nu te invata si care sunt primele masuri de ajutor pentru copilul tau, care trebuie luate imediat, pana la sosirea ambulantei, si care fac diferenta intre viata si moarte. Pregateste-te sa devii salvatorul copilului tau!

Un copil sanatos presupune printre si alte si o atentie deosebita din partea parintilor, din acest motiv, daca monitorizati copilul permanent, dar, in plus, aveti si datele necesare de intelegere a ceea ce se intimpla cu copilul din ceea ce invatati, veti stii foarte ce reactii trebuie sa aveti, fara sa va pierdeti clipe pretioase atunci cind copilul are nevoie.

De ce sa ajungi in situatiile limita si sa nu stii cum sa reactionezi cand poti sa previi tratezi cu calm si cu atentie orice eveniment neprevazut? La Cuib inveti ce sa faci, cum sa faci si cand sa actionezi pentru diferite situatii care pot aparea din prima zi de viata a bebelusului tau.

CUM SE FACE?

Vei afla, mai degraba cum se acorda primul ajutor, cum sa procedezi in functie de situatie si ce anume sa faci. Daca esti si mama si conducator auto, ai cu sigurant o trusa in portbagaj. Noi iti vom spune ce ar trebui sa ai la indemana si sa pastrezi aproape, deci ce sa incluzi in acea cutie. Si nu ne referim strict la medicamente, ci si la materialele si ustensilele de care ai nevoie.

Mai apoi, e bine sa stii in ce ordine trebuie sa urmezi pasii in functie de situatia intalnita. Cel mai important este sa stii cum sa reactionezi, sa nu te intri in panica. Mai mult decat atat, vei invata cum sa previi agravarea starii copilului in diferite cazuri. Pregateste o lista cu intrebari, iar colegii nostrii te vor ajuta cu raspunsurile.

LA CE TE AJUTA?

Este o experienta utila oricui vrea sa ajute un copil sau un adult, in situatie critica. El este sustinut de personal SMURD cu peste 7 ani de experienta practica in garzi si este bazat pe cele mai recente protocoale europene in domeniul medicinei de urgenta.

Vei fi familiarizat cu:

  • lantul supravietuirii si comunicarea cu 112.
  • aplicarea corecta a manevrei Heimlich, utila pentru un copil inecat cu mancare sau mici obiecte ingerate accidental.
  • acordarea de ingrijiri in caz de febra mare la copii, mai ales in caz de febra convulsiva, in hipotermie, arsuri, inec, muscaturi, soc anafilactic.
  • tehnicile de folosit in caz de traume ale copiilor rezultate din caderi de la inaltime, facturi, hemoragii.
  • componenta si utilizarea corecta a trusei.
  • exersarea manevrelor de resuscitare cardio-pulmonara si a celor de imobilizare a membrelor cu atele, tehnici de bandajare, mobilizari bloc.
  • sindromul de moarte subita la bebelusi si metode moderne de prevenire a ei.
  • cele mai frecvente intoxicatii cu medicamente fara prescriptie medicala.
  • traumatisme ale capului, ale coloanei cervicale si spinale, ale membrelor si partilor moi la bebelusi si copii.

CAT COSTA?

Pentru cele 2 sedinte, ai nevoide de aproximativ 180 RON si o zi intreaga la dispozitie, avand in vedere ca , cele 2 sesiuni se desfasoara in intervalul orar 10:00 -18:00.

UNDE SI CAND SE FACE?

Vino si antreneaza-te cu calm pentru a fi pregatita sa-i dai inca o data viata copilului tau! Apoi, vei fi mult mai relaxata, tinand cont ca vei sti ce sa faci in cazul in care apare una dintre situatiile deja descrise, iar tu vei sti ce ai de facut.

Durata: 2 sedinte a cate 3 ore: 10:00-13:00 prima parte, 15:00-18:00 a doua parte.

In total va fi nevoie sa aloci 6 ore pentru a invata sa te descurci in orice situatie care poate aparea in orice moment al zilei!

Inscrierea se face prin completarea formularului. Rezervarea este valida odata cu efectuarea platii.

A fost o decizie grozava pentru ca acolo am invatat extraordinar de multe. Am aflat cum trebuie sa actionam in foarte multe situatii de urgenta, nu doar cea de inec a unui bebe, copil, adult sau femeie insarcinata. (SMURD)

Virginia Calin