Asteptam un bebe

breadcrumb-header

Felicitari pentru puiutul vostru! Pentru ca ii dorim sa fie cu adevarat fericit, te putem ajuta sa-i oferi toata dragostea ta printr-o alaptare lina si momente speciale de masaj relaxant pentru tine si bebelusul tau.

 

asteptam-un-bebe

Cu alte cuvinte, ceea ce ne-a transmis Maria la curs a fost „da, se poate!” si pe parcursul celor 6 ore ne-a purtat de la teorie la practica, imbinandu-le frumos, de la „best case scenario” la „worst case scenario”, avand pentru toate un raspuns.(Pregatirea pentru alaptare)

Curs de prim-ajutor SMURD

Pret: 180 lei
Trainer: Dan Popescu, salvamontist Marius Smarandoiu, medic Smurd
Numar maxim de participanti:
 

curs de prim ajutor SMURD

Un curs de prim ajutor SMURD este util oricui vrea sa poata da mana de ajutor vitala unui copil sau unui adult, in situatie critica. El este sustinut de personal SMURD cu peste 7 ani de experienta practica in garzi si este bazat pe cele mai recente protocoale europene in domeniul medicinei de urgenta.

Cursul de prim ajutor SMURD te familiarizeaza cu:

  • lantul supravietuirii si comunicarea cu 112
  • aplicarea corecta a manevrei Heimlich, utila pentru un copil inecat cu mancare sau mici obiecte ingerate accidental
  • acordarea de prim ajutor in caz de febra mare la copii, mai ales in caz de febra convulsiva, in hipotermie, arsuri, inec, muscaturi, soc anafilactic
  • tehnicile de prim ajutor in caz de traume ale copiilor rezultate din caderi de la inaltime, facturi, hemoragii
  • componenta si utilizarea corecta a trusei de prim ajutor
  • exersarea manevrelor de resuscitare cardio-pulmonara si a celor de imobilizare a membrelor cu atele, tehnici de bandajare, mobilizari bloc
  • sindromul de moarte subita la bebelusi si metode moderne de prevenire a ei
  • cele mai frecvente intoxicatii cu medicamente fara prescriptie medicala
  • traumatisme ale capului, ale coloanei cervicale si spinale, ale membrelor si partilor moi la bebelusi si copii

Instinctul iti dicteaza sa-ti salvezi copilul si sa-l indepartezi imediat de orice sursa de pericol. Dar el nu te invata si care sunt primele masuri de ajutor pentru copilul tau, care trebuie luate imediat, pana la sosirea ambulantei, si care fac diferenta intre viata si moarte. Pregateste-te sa devii salvatorul copilului tau!

Vino la acest curs de prim ajutor SMURD si antreneaza-te cu calm pentru a fi pregatita sa-i dai inca o data viata copilului tau!

Durata: 2 sedinte a cate 3 ore: 10:00-13:00 prima parte, 15:00-18:00 a doua parte.

Inscrierea se face prin completarea formularului. Rezevarea este valida odata cu efectuarea platii.

Unul dintre cele mai utile cursuri la care am participat, ever. Super multe informatii, exemple practice, exersat pe manechine, si, pe langa astea, medicii care au tinut cursul au fost grozavi! Cred ca oricine ar trebui sa participe la asa ceva, in special cei care vor deveni sau sunt deja parinti. Cu siguranta o sa mai merg peste vreun an sau doi pentru un refresh.(SMURD)

Anca Ionescu