Asteptam un bebe

breadcrumb-header

Felicitari pentru puiutul vostru! Pentru ca ii dorim sa fie cu adevarat fericit, te putem ajuta sa-i oferi toata dragostea ta printr-o alaptare lina si momente speciale de masaj relaxant pentru tine si bebelusul tau.

 

asteptam-un-bebe

Am o liniște sufleteasca stiind ca pot apela cu încredere oricand la tine si ca vei fi mereu acolo pentru noi(curs Lamaze)

Anda&Cristi Rusu

Curs De Prim Ajutor Cluj SMURD

Pret: 180 lei
Trainer: Dan Popescu, salvamontist Marius Smarandoiu, medic Smurd
Numar maxim de participanti:
 

Curs De Prim Ajutor Cluj SMURD

Un curs de prim-ajutor SMURD este util oricui vrea sa poata da mana de ajutor vitala unui copil sau unui adult, in situatie critica. El este sustinut de personal SMURD cu peste 7 ani de experienta practica in garzi si este bazat pe cele mai recente protocoale europene in domeniul medicinei de urgenta.

Cursul de prim-ajutor SMURD te familiarizeaza cu:

  • lantul supravietuirii si comunicarea cu 112.
  • aplicarea corecta a manevrei Heimlich, utila pentru un copil inecat cu mancare sau mici obiecte ingerate accidental.
  • acordarea de prim-ajutor in caz de febra mare la copii, mai ales in caz de febra convulsiva, in hipotermie, arsuri, inec, muscaturi, soc anafilactic.
  • tehnicile de prim-ajutor in caz de traume ale copiilor rezultate din caderi de la inaltime, facturi, hemoragii.
  • componenta si utilizarea corecta a trusei de prim-ajutor.
  • exersarea manevrelor de resuscitare cardio-pulmonara si a celor de imobilizare a membrelor cu atele, tehnici de bandajare, mobilizari bloc.
  • sindromul de moarte subita la bebelusi si metode moderne de prevenire a ei.
  • cele mai frecvente intoxicatii cu medicamente fara prescriptie medicala.
  • traumatisme ale capului, ale coloanei cervicale si spinale, ale membrelor si partilor moi la bebelusi si copii.

Instinctul iti dicteaza sa-ti salvezi copilul si sa-l indepartezi imediat de orice sursa de pericol. Dar el nu te invata si care sunt primele masuri de ajutor pentru copilul tau, care trebuie luate imediat, pana la sosirea ambulantei, si care fac diferenta intre viata si moarte. Pregateste-te sa devii salvatorul copilului tau!

Un copil sanatos presupune printre si alte si o atentie deosebita din partea parintilor, din acest motiv, daca monitorizati copilul permanent, dar, in plus, aveti si datele necesare de intelegere a ceea ce se intimpla cu copilul din ceea ce invatati, veti stii foarte ce reactii trebuie sa aveti, fara sa va pierdeti clipe pretioase atunci cind copilul are nevoie.

De ce sa ajungi in situatiile limita si sa nu stii cum sa reactionezi cand poti sa previi tratezi cu calm si cu atentie orice eveniment neprevazut? La Cuib inveti ce sa faci, cum sa faci si cand sa actionezi pentru diferite situatii care pot aparea din prima zi de viata a bebelusului tau.

Vino si antreneaza-te cu calm pentru a fi pregatita sa-i dai inca o data viata copilului tau! Apoi, vei fi mult mai relaxata, tinand cont ca vei sti ce sa faci in cazul in care apare una dintre situatiile deja descrise, iar tu vei sti ce ai de facut.

Durata: 2 sedinte a cate 3 ore: 10:00-13:00 prima parte, 15:00-18:00 a doua parte.

In total va fi nevoie sa aloci 6 ore pentru a invata sa te descurci in orice situatie care poate aparea in orice moment al zilei!

Inscrierea se face prin completarea formularului. Rezervarea este valida odata cu efectuarea platii.

In urma lui as fi chiar tentata sa afirm ca un astfel de curs ar trebui sa fie obligatoriu pentru toata lumea, fie bunici, parinti sau simpli cetateni. (SMURD)