Header Cuibul Berzelor
BLOG /

Bursa educator Lamaze de $2000 castigata la Conferinta Internationala Lamaze

breadcrumb-header
bursa-educator-lamaze-2016

Bursa educator Lamaze de $2000 castigata la Conferinta Internationala Lamaze

Postat in de catre Nora Niculescu

Lamaze International organizeaza in octombrie 2016 o conferinta de 3 zile in SUA, iar eu sunt una din cele 11 persoane din intreaga lume care au castigat o bursa de participare.

Intentia mea declarata este sa transform oportunitatea care mi s-a oferit intr-un castig pentru cat mai multi viitori parinti si viitori educatori Lamaze.

Lamaze International este organizatia prin care m-am certificat ca educator prenatal Lamaze in 2009 si Mecca educatorilor prenatali.

Certificarea pe care o ofera este singura recunoscuta de institutiile abilitate din SUA.

Resursele pe care le pune la dispozitia celor care vor sa studieze si sa certifice sunt cu atat mai valoroase pentru mine cu cat in Romania nu exista nici o autoritate comparabila.

Asa incat consider ca bursa educator Lamaze este esentiala pentru continua mea documentare.

Mai ales in contextul in care intentionez sa devin formator de educatori prenatali Lamaze. Este o sansa extraordinara care ma ajuta sa ajut!

Cele 3 zile de conferinte se anunta bogate in subiecte de maxim interes, de la abordarea diverselor situatii ce pot aparea in alaptare, la terapii pentru ameliorarea disconfortului fizic pre- si post-partum; de la structurarea cursurilor Lamaze pentru maximizarea asimilarii de informatii de catre parinti la incorporarea tehnicilor de mindfulness cu efect dovedit in cadrul cursurilor.

Una dintre temele la care voi fi extrem de atenta este „Cultura nasterii in mediul spitalicesc – cum sa schimbam lucrurile prin colaborare”.

Faptul ca acest subiect este pe agenda conferintei este o dovada in plus ca este o problema universala si ca merita sa investesc toate resursele pentru a contribui la imbunatatirea comunicarii dintre personalul medical, pe de o parte, si educatorii Lamaze si doule, pe de alta parte.

Sunt foarte entuziasmata ca am sunt una dintre cele 11 persoane care a primit o bursa educator Lamaze.

De asemenea, ma bucur ca cei 7 ani de cand sunt educator prenatal si cele 1623 de familii care au absolvit cursul Lamaze de la Cuib au convins organizatorii conferintei ca pot si vreau sa impartasesc informatiile pe care le voi afla oamenilor din Romania.