Sunt parinte /

Consiliere in Intarcare

breadcrumb-header

Consiliere in Intarcare

CONSILIERE DISPONIBILA ONLINE
Pret: 250,00 lei / sedinta
Trainer: Nora Niculescu

mama cu bebe pregatiti de intarcare

Cuprins:

1.S-AR PUTEA SA-TI DORESTI SFATURI PENTRU CA
2.TARIFE
3.CONSILIERI IN INTARCARE:

Sustinem alaptarea exclusiva pana la varsta de 6 luni si incurajam toate mamele sa continue sa-si hraneasca micutii la san pana la 2 ani. In acelasi timp, credem ca alaptarea trebuie sa inceteze atunci cand mama sau cel mic nu se mai simt confortabil cu acest gest.

Promovam intarcarea blanda, care respecta sentimentele mamei si ale copilului, dar si corpul mamei. Pentru ca fiecare cuplu mama-copil are o relatie unica, strategia de intarcare ghidata este 100% personalizata.

S-ar putea sa-ti doresti sfaturi pentru ca:

  • ai vrea sa reduci timpul petrecut la san, mai ales in situatiile in care stii sigur ca ii poti oferi confort si alinare copilului tau, altfel decat oferindu-i sanul ca pansament pentru dureri ori ca distractie favorita in momentele de plictiseala
  • ai vrea sa scoti partial sau total alaptarea de zi – pentru a inlocui sesiunile de alaptare cu o multitudine de alte moduri de conectare cu puiul tau
  • visezi la intarcarea de noapte si esti incredintata ca, mai bine odihnita, vei putea suplini lipsa sanului cu mai multa dragoste
  • simti ca e in beneficiul intregii familii sa schimbi asocierea alaptare-somn si sa introduceti ritualuri de adormire care sa-i garanteze odihna celui mic cu oricare dintre persoanele dragi in grija carora ramane
  • intuiesti ca si tu, si cel mic aveti nevoie sa va pregatiti psihic si sufleteste pentru perspectiva intarcarii
  • vrei ca si tu, si bebe sa aveti parte de o tranzitie lina de la practica alaptarii la alte forme de exprimare a afectiunii

Indiferent care sunt motivele tale, suntem gata sa te sustinem in incetarea cu delicatete a alaptarii!

Tarife:

  • 250 lei / sedinta si include si sprijinul ulterior, in masura in care va fi nevoie

Consilieri in intarcare:

Nora Niculescu: 0742030465

Sedintele de consiliere se pot desfasura si online. Mentioneaza in formularul de inscriere daca preferi varianta online si vei primi prin email cu pasii de urmat pentru conectare.

Informatii Relevante

Buna Nora, au trecut cateva luni bune de la discutia noastra, care trebuie sa iti marturisesc ca mi-a schimbat complet perceptia despre intarcare 🙂. Daca atunci imi doream sa-l intarc pe George pe timp de noapte pentru ca nu mai puteam de oboseala (credeam eu 😂😂😂), dupa discutia cu tine am ales sa merg mai departe. Informatiile pe care mi le-ai dat au fost la fel de pretioase si cateva luni mai tarziu (15 octombrie) zi in care l-am adormit pe George de pranz, fara sa il alaptez, cu o reactie infinit mai buna, fata de ce imi inchipuiam eu ca ma asteapta si fara plimbat sau alte metode, ci doar cu rabdare, explicatii sincere, empatie si incredere in ceea ce trebuia sa traim impreuna, eu si el. Azi, doua saptamani mai tarziu, George adoarme in 5-10 minute, fara laptic, suzeta sau plans, iar eu sunt linistita si increzatoare in ceea ce va urma pentru intarcarea de noapte sau totala, atunci cand am sa simt ca e momentul. Asa ca iti multumesc pentru timpul si informatiile pe care mi le-ai daruit, pentru increderea si linistea ca voi simti cand va fi momentul, si pentru ca m-ai facut sa merg mai departe si sa aleg ce era mai bine pentru minunea vietii mele. Iti multumesc si ma inclin! 🤗

Ps: atunci cand simti ca nu mai poti, mai poti putin 🙂 asa a fost pentru noi 🙂

Anca Mocanu

Am apelat la Nora când eram la capătul puterilor, însă discuția cu ea mi-a dat putere și încredere ca întărcarea nu este un coșmar….mi-a luat ceva vreme sa înțeleg asta, dar intr-un final am avut curajul sa ascult sfaturile Norei și…WE Did IT!

Merci Nora pentru ca ne-ai fost alături atat timp cât am avut nevoie!

Andreea Darac

Nora este in primul rand unul dintre cei mai calzi oameni pe care i-am întâlnit la viața mea.

Deși nu făcusem cu ea cursul de Lamaze cu primul copil, am cunoscut-o pe minunatul grup de pe Facebook(comunitate tare faina) și apoi personal.

Am apelat la ea pentru înțărcarea celui de-al doilea copil al meu.

A fost atât de explicită, de caldă, mi-a oferit atâta certitudine că totul va fi bine, încât așa a și fost.

In primele nopti de înțărcare mă gândeam la cuvintele ei, și îmi spuneam în gând că sigur voi reuși…avem deja două săptămâni de nopți fara san…

Ramona Raica

Cu mari emoții am participat la cursul Norei de înțărcare blândă .

Am avut nevoie de un om cald și empatic in ceea ce privește îndrumarea pt a-l înțărca pe F și l-am găsit in persoana Norei.

Toată experiența alăptatului a fost o mare necunoscuta pt. mine deoarece nu credeam niciodată ca o sa vreau/pot alapta, însă am alaptat 1.11 ani pana când am hotarat ca acest drum a fost suficient de lung și deși anevoios la început in primele luni am ajuns sa îl iubesc .

Mereu am zis ca F o sa renunțe la “țiți” când se însoară 🙈 și asta mi-a creat o teama suplimentară in ceea ce privește încărcarea .

După prima ședința cu Nora m-am liniștit și m-am îmbărbătatat zicând ca sigur o sa reușesc dar se va lasă cu plânsete și urlete din partea lui .

După primele 2 săptămâni de pregătiri am reușit sa îl intarc și de zi ( el mai primea doar la somn ) și de noapte și mult mult mai ușor decât mi-as fi imaginat vreodată .

După 3 săptămâni de la întâlnire am reușit sa îl intarc in totalitate cu blândețe și fără stres .

Nora om frumos îți Mulțumesc pt tot sprijinul și cu siguranța cine o sa apeleze la tine o sa găsească același om minunat și interesat atât de binele micuțului cât și a mamei ❤️❤️❤️

Almasan Liana

Nora, ajutorul potrivit la momentul potrivit.

Am crezut că înțarcarea va fii foarte grea, atât pentru mine cât și pentru fetița mea.

Însă datorită Norei, a fost foarte ușoară, a fost neașteptat de bine.

Fetița mea era super îndrăgostită de țiți și sincer am crezut că o să sugă până la 18 ani ).

Datorită sfaturilor pe care Nora mi le-a dat am reușit o înțarcare blândă, fără urlete și scandal.

Nora mi-a dat un sentiment de liniște, de pace si curaj.

So, we did it, în aproximativ 1 lună jumate am reușit să încheiem o parte frumoasă din viața mea și a fetiței, într-un mod frumos și pașnic.

Mulțumim Nora!

Salomeea Marian

M-a ajutat foarte mult discuția pe care am avut-o cu Nora, legat de înțărcarea pe timpul noptii a fetiței mele.

Căldura și înțelegerea cu care te asculta și cu care iți vorbește, susținerea in luarea deciziei potrivite pentru fiecare, mi-au dat in primul rand încredere să accept ceea ce simt, iar cu ajutorul sfaturilor primite am avut parte de o încărcare atât de blândă pe timpul nopții, cum nici nu speram!

Îți mulțumesc mult, Nora și te recomand din tot sufletul!

Iulia Nabulssi

O recomand cu caldura pe Nora inca din faza de planificare a intarcarii.

E un consilier excelent, e punctuala si foarte empatica.

Mi-a inspirat foarte multa incredere inca de la inceput, m-a incurajat si mi-a raspuns f prompt la nelamuriri (pe parcursul intarcarii).

Datorita ei am reusit sa il intarc de noapte pe baiatul meu, in doar cateva nopti.

Am trecut de la 10 treziri pe noapte la 1 sau 2 pauze super scurte.

Multumim, Nora !

Anca Bradisteanu

O recomand cu drag pe Nora pentru ca e un om minunat, care stie sa te asculte si cum sa te ajute cand dai de greu.

Desi ne-am vazut de putine ori (la cursul de lamaze mai mult) am avut tot timpul impresia ca ne stim de ani si as putea povesti cu ea orice.

Asa am ajuns sa ii cer ajutorul pe partea de intarcare si ma bucur enorm ca am facut-o pt ca a functionat si am putut dormi toata noaptea dupa foarte mult timp.

Nu ezitati sa apelati la ea! 😊

Ramona Grozav

Nu as fi reusit sa intarc de noapte fara ajutorul Norei.

Am avut tentative esuate si datorita lor nu aveam curajul sa mai incerc.

Dar dupa sedinta de intarcare cu Nora am simtit ca pot sa o fac.

Am primit exact sfaturile de care aveam nevoie, situatii concrete cu solutii, curajul care imi lipsea.

Totul a mers conform planului deoarece am stiut ca am primit cele mai bune sfaturi si cel mai important, am primit increderea de care aveam nevoie.

Multumesc Nora, urmeaza intarcarea completa

Andrea Ruxandra Tcaciuc

Eu nu m-am simtit pregatita pentru intarcare, dar am fost nevoita sa o fac si am ales sa facem acest lucru intr-o maniera blanda, astfel ca am preferat sa apelez la un specialist ca sa stiu pasii corecti si sa evit posibilul soc pe care copilasul meu l-ar putea avea in urma intarcarii bruste.

Am ascultat sfaturile Norei si fetita nu a mai cerut san din a doua noapte💓.

Puiul are 1,5 ani si se trezea inainte tot la 2 ore.

Nu credeam ca va fi atat de usor.

Nely Negrea

Nora e o binecuvântare <3

I-am scris când știam că e momentul să îl înțărcăm pe micuțul nostru, dar ne era mult prea dificil să o facem singuri.

Ce mi-a plăcut e că ne-a ascultat nevoile și ne-a propus un plan personalizat.

Am aplicat pas cu pas recomandările Norei și funcționează, chiar dacă inițial am pornit cu emoții.

Însă încrederea pe care ne-a transmis-o ea, ne-a ajutat enorm să mergem mai departe în primele nopți mai grele și în momentele în care ne era dificil să îl liniștim.

Astăzi spunem cu mâna pe inimă că e exact așa cum ne-a spus ea: într-un final va fi bine 🎈

Nora, îți mulțumim pentru tot!

Dana Gheorghiță