Sunt parinte / Activitatiile cuibului /

Curs de somn al voinicului tau (2-6 ani)

breadcrumb-header

Curs de somn al voinicului tau (2-6 ani)

Pret: 150 lei
Trainer: Adela Moldovan
Numar maxim de participanti:
 

curs de somn

De parca ar fi urmat deja un curs de somn, bebelusul tau a invatat, in ritmul sau, sa faca diferenta intre zi si noapte, s-a acordat incetisor la fusul orar al familiei, are dentitie aproape completa si pare sa-si fi redus numarul de treziri pe noapte. A crescut, iar asteptarile tale de-a dormi, in sfarsit, o noapte intreaga au crescut si ele. Ba chiar indraznesti sa visezi cu ochii deschisi la momentul din care cel mic va dormi in patul lui!

Pe cand credeai ca prietenia intregii familii cu somnul e pe drumul cel bun, se ivesc alte nenumarate probleme. Dintr-o data, copilul tau refuza cu vehementa sa doarma de pranz, desi are abia 2 ani si-un pic. Ori are preferinte schimbatoare, azi adoarme numai cu mama, saptamana viitoare doar cu tata. Ori cere sa-I fie citite vreo 3 volume de povesti, fara ilustratii, la finalul carora e mai treaz si mai alert decat ai fi tu dupa un concediu de 2 saptamani intr-o camera izolata fonic.


Trecuta prin experienta nemijlocita a somnului cu cei doi copii ai sai, psihologul Adela Moldovan iti vorbeste la acest curs de somn despre cauzele si rezolvarile posibile in aceste situatii:

  • Caractersticile somnului la copiii mari.
  • Probleme tipice de somn – refuzul somnului de amiaza, adormitul de seara foarte tarziu, durata mare a procesului de adormire –  si solutiile lor
  • Mutarea in patul si/sau camera proprie – dificultati, strategii pentru o trecere cu blandete care sa nu ameninte relatia parinte-copil
  • Cand si cum invata copilul sa doarma singur?
  • Tulburari de somn – cum le recunoastem si ce facem?
  • Pavorul nocturn la copii – cum il recunoastem si cum il tratam?

Este ultimul curs de somn la care e nevoie sa participi inainte de insomniile pe care ti le vor aduce copilul tau adolescent! Dar pentru acea perioada sunt deja pregatite cursurile de parenting.  Pana atunci, haide sa afli totul despre cum sa profitati din plin de cei cativa ani buni de somn dulce pe care il meritati cu totii!

Copilul tau e e mai mic de 2 ani ? Atunci haide la somnul bebelusului meu!

Durata curs: 2,5 ore

Inscrierea se face prin completarea formularului. Rezevarea este valida odata cu efectuarea platii.

Poti participa la curs si online. Mentioneaza in formularul de inscriere preferinta ta si vei primi prin email cu pasii de urmat pentru conectare.