Am nascut /

Doula Postpartum

breadcrumb-header

Doula Postpartum

CONSILIERE DISPONIBILA SI ONLINE
Pret: 250,00 lei1.900,00 lei

Cuprins:

1.CE FACE INTR-UN ASTFEL DE ROL ?
2.CE NU FACE INTR-UN ASTFEL DE ROL?
3.TARIFE

DOULE POSTPARTUM: Nora Niculescu / MIHA ZDRENGHIA / aris vesa / ana-maria moldovan / MARIA MERMEZAN

Doula postpartum este partenera voastra in procesul de nastere al noii familii.

De fapt, ea este mai mult decat atat.

Este o mama, ce decide sa ajute alte proaspete mamici si le indruma si sprijina in primele zilele pana la primele luni dupa nastere.

Ea este mai mult decat o prietena, o confidenta si un ajutor la inceput de drum in mamicie.

Majoritatea celor ce aleg sa urmeze aceasta cale o fac pentru ca au observat importanta unei astfel de persoane in viata prospetei de mamici in primele 3 luni de viata ale nou nascutului.

Aleg, deci, acest drum, din pasiune si din dorinta de a ajuta si a sprijini noile mamici sa se obisnuiasca cu noua minune din viata lor.

Este cea care ii antreneaza separat pe mama si pe tata pentru rolurile lor de parinti, astfel incat sa faca impreuna cea mai buna echipa, din clipa in care familia intregita se intoarce acasa si pana cand bebelusul implineste 3 luni.

Ce face intr-un astfel de rol ?

Pentru ca orice doula postpartum de la Cuib a fost formata de catre Asociatia Doula Romania, dar in acelasi timp are si alte formari (poate fi si educator prenatal Lamaze si consilier in alaptare si Birth Story Listener), iata pe ce poti conta :

1. ofera sprijin in alaptare sau ajutor in hranirea bebelusului;
2. ingrijeste nou-nascutul si-i ajuta pe parinti in formarea deprinderilor pentru ingrijirea acestuia (cum se face prima baita, cum sa imbrace bebelusul, tehnici diferite de masaj pentru bebelusi);
3. ofera sprijin in armonizarea noilor relatii de familie in momentele sensibile cand acestea inmuguresc;
4. ofera sprijin sotului / tatalui pentru a se simti increzator in rolul sau in noua dinamica de familie si in interactiunea cu bebelusul;
5. are grija ca noua mama sa se simta odihnita, sprijinita, încrezatoare, avand de pilda grija de bebelus atunci cand mama face un dus sau se odihneste;
6. poate ajuta parintii in ceea ce priveste spalatul rufelor, pastrarea ordinii si curateniei, cumparaturi, gatit, astfel incat proaspetii parinti sa nu fie coplesiti de responsabilitati si se poata concentra pe noul membru al familiei.
7. este informata în recuperarea de dupa nastere si poate informa si sustine emotional mama in ingrijirea postanatala;
8. ofera sprijin in ingrijirea celorlalti copii din familie si in adaptarea acestora cu noul membru al familiei.

Ce nu face intr-un astfel de rol:

1. nu judeca, ci ofera informatii, sprijin si sustinere;
2. nu ia decizii in locul mamei sau al tatalui;
3. nu are competente medicale.

Asa cum nasterea bebelusului tau a fost asistata de moasa, si nasterea familiei voastre are nevoie de putin ajutor.

Cu totii stim ca nu e usor in primele 3 luni dupa nastere, asa ca, nu ezita si cere sprijinul doulei post-partum pentru un inceput mai usor in 3 sau in 4, de ce nu!

Tarife

1 vizita – 250 de lei/ora

Abonament de 10 ore distribuite in cateva vizite – 1900 lei

***************************************************************************************************************************

Doula Postpartum + Birth Story Listening

Felicitari pentru bebe! Stim ca ai nevoie de ajutor, indrumare, odihna si timp pentru adaptare in primele saptamani dupa nastere. Iti stam cu drag la dispozitie cu servicii de doula postpartum, care te vor ajuta sa iti regasesti echilibrul in noua formula – fie ca asta inseamna ca iti dam timp in care sa te odihnesti putin sau sa fii tu cu tine cat timp noi avem grija de cel mic, fie ca ne ocupam noi de alte lucruri ce trebuie facute prin casa, tocmai pentru ca tu sa ai timp neintrerupt de conectare cu bebe. Si bineinteles, vom fi acolo sa-ti raspundem la orice intrebare si sa te ghidam in primii pasi din noul rol.

Pentru ca e posibil sa-ti prinda bine sa vorbesti cu cineva despre experienta nasterii, oricand simti nevoia, alege sa vorbesti cu Nora despre amprenta pe care a lasat-o nasterea asupra ta. De putine ori lucrurile la nastere merg intorcmai dupa cum ne-am dorit sau dupa cum le-am planificat noi, iar atunci cand raman intrebari fara raspuns, ganduri, nelinisti sau regrete, ele pot fi procesate intr-o sesiune privata de Birth Story Listening !

***************************************************************************************************************************

Informatii Relevante