Asteptam un bebe / Activitatiile cuibului /

Gimnastica Gravide Cluj

breadcrumb-header

Gimnastica Gravide Cluj

Pret: 40 lei / sedinta
Trainer: Bea Birtalan
Numar maxim de participanti:
 

Gimnastica pentru gravide este ideala pentru tine daca esti genul de femeie pentru care sportul e suprema placere. Iar daca pana acum ai dus o viata sedentara, e momentul sa iei foarte in serios faptul ca miscarea inseamna viata – ti-o confirma, prin propriile-i miscari, chiar bebelusul din burtica ta!

Inainte de a incepe orice tip de antrenament, consulta-te cu medicul tau ginecolog. Gimnastica pentru gravide nu se recomanda in primul trimestru de sarcina, datorita riscului crescut de avort spontan. Dar dupa ce primele trei luni de sarcina trec cu bine si medicul specialist confirma ca evolutia este normala, solicita-i parerea despre programul nostru de exercitii fizice si miscare pentru gravide. Gimnastica prenatala este coordonata de un fiziokinetoterapeut cu experienta in lucrul cu femeile insarcinate si cu un istoric sanatos de rezultate excelente atat pentru viitoarea mama, cat si pentru bebele din burtica.

Pe langa ca reduce kilogramele acumulate in perioada sarcinii si ca face recuperarea mai rapida, iata care sunt principalele beneficii ale gimnasticii prenatale:

  • prevenirea sau combaterea durerilor lombare prin detensionarea si intarirea musculaturii, autocontrolul asupra posturii si aliniamentului corpului
  • cresterea mobilitatii articulare – in special a articulatiilor coxo-femurale si ale bazinului
  • prevenirea aparitiei edemelor
  • controlul greutatii corporale pentru mentinerea la valori adecvate perioadei de sarcina
  • autocontrolul planseului pelviperineal
  • deprinderea miscarilor respiratorii toracice si diafragmatice – exersand astfel diferitele tehnici de respiratie pentru travaliu
  • prevenirea constipatiei
  • diminuarea durerilor nasterii

Haide la miscare sanatoasa pentru gravide, pentru toate beneficiile miscarii asupra ta si ale bebelusului din burtica pentru a te imprieteni cu exercitiile cu mingea de fitness pe care o vei reintalni in timpul travaliului si cu tehnicile de respiratie care iti vor menaja puterile in timpul nasterii. Dar, mai presus de toate, haide sa te imprietenesti cu alte femei faine, cu aceleasi preocupari ca si tine si pe care ai sa le reintalnesti mereu la Cuib!

IMPORTANT:  Orele se vor tine la sediul de pe Str. Brasov, Nr. 56 (in cladirea cu Bistro Engels, la etaj)

Tarife:

Sedinta ocazionala: 40 lei

Abonament: 4 sedinte = 120 lei

Abonament 8 sedinte = 180 ron

Toate abonamentele lunare au o saptamana de gratie!

Numar maxim de gravidute intr-o grupa: 8 persoane iar numarul minim este de 3 persoane.

In cazul in care este nevoie de anulare, aceasta se va face la numarul de telefon 0741 550 183, cu cel putin doua ore inainte.