Asteptam un bebe / Activitatiile cuibului /

Curs Gimnastica Gravide Cluj

breadcrumb-header

Curs Gimnastica Gravide Cluj

Pret: 40 lei / sedinta
Trainer: Bea Birtalan
Numar maxim de participanti:
 

Gimnastica Gravide Cluj – Informaţii Utile

Gimnastica pentru gravide este ideala pentru tine dacă eşti genul de femeie pentru care sportul e suprema plăcere. Iar dacă pana acum ai dus o viata sedentara, e momentul sa iei foarte în serios faptul ca mişcarea înseamna viata, ţi-o confirma prin propriile-i mişcari, chiar bebeluşul din burtica ta!

Înainte de a începe orice tip de antrenament, consulta-te cu medicul tău ginecolog. Gimnastica pentru gravide nu se recomanda in primul trimestru de sarcina, datorita riscului crescut de avort spontan. Dar după ce primele trei luni de sarcina trec cu bine şi medicul specialist confirma ca evoluţia este normala, solicită-i părerea despre programul nostru de exerciţii fizice şi mişcare pentru gravide. Gimnastica prenatala este coordonata de un fiziokinetoterapeut cu experienţă în lucrul cu femeile îsărcinate si cu un istoric sănatos de rezultate excelente atît pentru viitoarea mama, cît şi pentru bebele din burtica.

Pe lîngă ca reduce kilogramele acumulate în perioada sarcinii şi ca face recuperarea mai rapida, iată care sunt principalele beneficii ale gimnasticii prenatale:

  • prevenirea sau combaterea durerilor lombare prin detensionarea şi întărirea musculaturii, autocontrolul asupra posturii şi aliniamentului corpului
  • creîterea mobilitaţii articulare – în special a articulaţiilor coxo-femurale şi ale bazinului
  • prevenirea apariţiei edemelor
  • controlul greutaţii corporale pentru menţinerea la valori adecvate perioadei de sarcina
  • autocontrolul planşeului pelviperineal
  • deprinderea mişcarilor respiratorii toracice şi diafragmatice – exersînd astfel diferitele tehnici de respiraţie pentru travaliu
  • prevenirea constipaţiei
  • diminuarea durerilor naşterii

Haide la mişcare sănătoasă pentru doamnele insarcinate, pentru toate beneficiile mişcarii asupra ta şi ale bebeluşului din burtica pentru a te împrieteni cu exerciţiile cu mingea de fitness pe care o vei reîntîlni în timpul travaliului şi cu tehnicile de respiraţie care iţi vor menaja puterile în timpul naşterii. Dar, mai presus de toate, haide sa te împrietenesti cu alte femei faine, cu aceleaşi preocupări ca şi tine şi pe care ai sa le reîntîlneşti mereu la Cuib!

IMPORTANT:  Orele se vor tine la sediul de pe Str. Braşov, Nr. 56 (în clădirea cu Bistro Engels, la etaj)

Tarife:

Şedinţa ocazionala: 40 lei

Abonament: 4 şedinţe = 120 lei

Abonament 8 şedinţe = 180 ron

Toate abonamentele lunare au o săptămînă de gratie!

Număr maxim de graviduţe într-o grupa: 8 persoane iar numărul minim este de 3 persoane.

In cazul in care este nevoie de anulare, aceasta se va face la numĂrul de telefon 0741 550 183, cu cel puţin doua ore Înainte.