Sunt parinte /

Intarcare Blanda pas cu pas – Seminar Online cu Nora Niculescu

breadcrumb-header

Intarcare Blanda pas cu pas - Seminar Online cu Nora Niculescu

ONLINE PE ZOOM
Pret: 190,00 lei
Disponibil: 0

seminar intarcare

Cuprins:

1.CU CE VEI RAMANE LA SFARSITUL ACESTUI SEMINAR?
2.CUI SE ADRESEAZĂ:
3.DE CE VREI SA PARTICIPI LA ACEST SEMINAR?

Povestea înțărcării este doar a voastră… este personală, unică, intimă.

Dacă îți dorești o înțărcarea blândă, care respectă sentimentele mamei și ale copilului, dar și corpul mamei, sunt aici să te ajut.

Cu ce vei ramane la sfarsitul acestui seminar ?

• vei ști care sunt pașii necesari pentru a pune bazele unui proces de înțărcare ghidat cu blândețe și respect, care va aduce mai multă claritate, siguranță și încredere în tine și în proces
• vei ști cum să procedezi pentru a te asigura că legătura dintre tine și copilul tău rămâne puternică, iar conexiunea dintre voi se transformă în diferite forme de afecțiune
• vei ști să cântărești beneficiile prin prisma alegerilor fizice, emoționale, psihologice medicale și practice pe care le vei lua, fără a te lăsa influențată de iureșul de sfaturi din exterior sau din zone neavizate, cu informații de pe net sau din recomandările celor din jur.

În ce constă seminarul: în prezentarea pașilor necesari în orice tip de înțărcare, urmată de o sesiune de 15 minute de întrebări și răspunsuri.

Cui se adreseaza?

• tuturor mamelor ce simt că se apropie acest moment pentru ele și puii lor, și vor să încheie acest proces cu aceeași dragoste și blândețe cu care l-au inceput
• tuturor mamelor ce vor să facă ajustări în procesul alăptarii, prin trecerea la înțărcarea de zi sau doare de noapte, de exemplu
• tuturor mamelor ce au indicație medicală pentru a întrerupe alăptarea

De ce vrei sa participi la acest seminar ?

• ai vrea să reduci timpul petrecut la sân, mai ales în situațiile în care știi sigur că ii poți oferi confort și alinare copilului tău, altfel decât oferindu-i sânul ca pansament pentru dureri ori ca distracție favorită în momentele de plictiseală
• îți dorești să nu traumatizezi copilul în acest proces
• îți dorești să nu periclitezi relația construită pana acum cu copilul, sa mentii relatia autentică de conexiune si să-l ajuți să se desprindă de sân cu blândețe și respect față de nevoile copilul, dar cu aceeasi blandețe si respect fată de tine însuți, fara a folosi păcălirea sau minciuna
• să nu traumatizezi corpul tău din teamă, din lipsă de sprijin, sau din sentimente de vinovăție ori presiuni din exterior
• ai vrea să scoți parțial sau total alăptarea de zi – pentru a înlocui sesiunile de alăptare cu o multitudine de alte moduri de conectare cu puiul tau
• visezi la înțărcarea de noapte și ești încredințată că, mai bine odihnită, vei putea suplini lipsa sânului cu mai multă dragoste
• simți că e în beneficiul întregii familii să schimbi asocierea alăptare-somn și să introduceți ritualuri de adormire care să-i garanteze odihna celui mic cu oricare dintre persoanele dragi în grija cărora rămâne
• intuiesti că și tu, și cel mic aveti nevoie să vă pregătiți psihic și sufletește pentru perspectiva înțărcării
• vrei ca și tu, și bebe să aveți parte de o tranziție lină de la practica alăptării la alte forme de exprimare a afecțiunii

Sunt Nora Niculescu, singurul mentor Birthing from Within și Birth Story Listening din România, psiholog, educator Lamaze, doula la naștere și doula postpartum, mamă.

De peste 10 ani, alături de femei în călătoria nașterii lor ca mame, sprijinindu-le să găsească modalități de conectare cu puii lor, atât prin alăptare, cât și în înțărcare.

www.noraniculescu.ro

După finalizarea înscrierii, veți primi un link de conectare pentru Zoom cu o zi înainte de eveniment.

IMPORTANT !

– Vă rog să vă asigurați că aveți o conexiune de internet bună pentru o experiență frumoasă, fără probleme tehnice.
– În caz că intervine ceva și nu puteți participa, aveți locul asigurat la o ediție viitoare, sau puteți opta pentru un upgrade sub forma unei consilieri individuale.
– În plus, dacă simțiți că situația voastră specifică are nevoie de o discuție mai amanunțită, puteți opta pentru o mini-sesiune personalizată cu mine (apel de 15 minute), în care să rafinăm planul vostru de înțărcare împreună (50 Ron).

Informatii Relevante

Am apelat la Nora când eram la capătul puterilor, însă discuția cu ea mi-a dat putere și încredere ca întărcarea nu este un coșmar….mi-a luat ceva vreme sa înțeleg asta, dar intr-un final am avut curajul sa ascult sfaturile Norei și…WE Did IT!

Merci Nora pentru ca ne-ai fost alături atat timp cât am avut nevoie!

Andreea Darac

Nora este in primul rand unul dintre cei mai calzi oameni pe care i-am întâlnit la viața mea.

Deși nu făcusem cu ea cursul de Lamaze cu primul copil, am cunoscut-o pe minunatul grup de pe Facebook(comunitate tare faina) și apoi personal.

Am apelat la ea pentru înțărcarea celui de-al doilea copil al meu.

A fost atât de explicită, de caldă, mi-a oferit atâta certitudine că totul va fi bine, încât așa a și fost.

In primele nopti de înțărcare mă gândeam la cuvintele ei, și îmi spuneam în gând că sigur voi reuși…avem deja două săptămâni de nopți fara san…

Ramona Raica

Cu mari emoții am participat la cursul Norei de înțărcare blândă .

Am avut nevoie de un om cald și empatic in ceea ce privește îndrumarea pt a-l înțărca pe F și l-am găsit in persoana Norei.

Toată experiența alăptatului a fost o mare necunoscuta pt. mine deoarece nu credeam niciodată ca o sa vreau/pot alapta, însă am alaptat 1.11 ani pana când am hotarat ca acest drum a fost suficient de lung și deși anevoios la început in primele luni am ajuns sa îl iubesc .

Mereu am zis ca F o sa renunțe la “țiți” când se însoară 🙈 și asta mi-a creat o teama suplimentară in ceea ce privește încărcarea .

După prima ședința cu Nora m-am liniștit și m-am îmbărbătatat zicând ca sigur o sa reușesc dar se va lasă cu plânsete și urlete din partea lui .

După primele 2 săptămâni de pregătiri am reușit sa îl intarc și de zi ( el mai primea doar la somn ) și de noapte și mult mult mai ușor decât mi-as fi imaginat vreodată .

După 3 săptămâni de la întâlnire am reușit sa îl intarc in totalitate cu blândețe și fără stres .

Nora om frumos îți Mulțumesc pt tot sprijinul și cu siguranța cine o sa apeleze la tine o sa găsească același om minunat și interesat atât de binele micuțului cât și a mamei ❤️❤️❤️

Almasan Liana

Nora, ajutorul potrivit la momentul potrivit.

Am crezut că înțarcarea va fii foarte grea, atât pentru mine cât și pentru fetița mea.

Însă datorită Norei, a fost foarte ușoară, a fost neașteptat de bine.

Fetița mea era super îndrăgostită de țiți și sincer am crezut că o să sugă până la 18 ani ).

Datorită sfaturilor pe care Nora mi le-a dat am reușit o înțarcare blândă, fără urlete și scandal.

Nora mi-a dat un sentiment de liniște, de pace si curaj.

So, we did it, în aproximativ 1 lună jumate am reușit să încheiem o parte frumoasă din viața mea și a fetiței, într-un mod frumos și pașnic.

Mulțumim Nora!

Salomeea Marian

M-a ajutat foarte mult discuția pe care am avut-o cu Nora, legat de înțărcarea pe timpul noptii a fetiței mele.

Căldura și înțelegerea cu care te asculta și cu care iți vorbește, susținerea in luarea deciziei potrivite pentru fiecare, mi-au dat in primul rand încredere să accept ceea ce simt, iar cu ajutorul sfaturilor primite am avut parte de o încărcare atât de blândă pe timpul nopții, cum nici nu speram!

Îți mulțumesc mult, Nora și te recomand din tot sufletul!

Iulia Nabulssi

O recomand cu caldura pe Nora inca din faza de planificare a intarcarii.

E un consilier excelent, e punctuala si foarte empatica.

Mi-a inspirat foarte multa incredere inca de la inceput, m-a incurajat si mi-a raspuns f prompt la nelamuriri (pe parcursul intarcarii).

Datorita ei am reusit sa il intarc de noapte pe baiatul meu, in doar cateva nopti.

Am trecut de la 10 treziri pe noapte la 1 sau 2 pauze super scurte.

Multumim, Nora !

Anca Bradisteanu

O recomand cu drag pe Nora pentru ca e un om minunat, care stie sa te asculte si cum sa te ajute cand dai de greu.

Desi ne-am vazut de putine ori (la cursul de lamaze mai mult) am avut tot timpul impresia ca ne stim de ani si as putea povesti cu ea orice.

Asa am ajuns sa ii cer ajutorul pe partea de intarcare si ma bucur enorm ca am facut-o pt ca a functionat si am putut dormi toata noaptea dupa foarte mult timp.

Nu ezitati sa apelati la ea! 😊

Ramona Grozav

Nu as fi reusit sa intarc de noapte fara ajutorul Norei.

Am avut tentative esuate si datorita lor nu aveam curajul sa mai incerc.

Dar dupa sedinta de intarcare cu Nora am simtit ca pot sa o fac.

Am primit exact sfaturile de care aveam nevoie, situatii concrete cu solutii, curajul care imi lipsea.

Totul a mers conform planului deoarece am stiut ca am primit cele mai bune sfaturi si cel mai important, am primit increderea de care aveam nevoie.

Multumesc Nora, urmeaza intarcarea completa

Andrea Ruxandra Tcaciuc

Eu nu m-am simtit pregatita pentru intarcare, dar am fost nevoita sa o fac si am ales sa facem acest lucru intr-o maniera blanda, astfel ca am preferat sa apelez la un specialist ca sa stiu pasii corecti si sa evit posibilul soc pe care copilasul meu l-ar putea avea in urma intarcarii bruste.

Am ascultat sfaturile Norei si fetita nu a mai cerut san din a doua noapte💓.

Puiul are 1,5 ani si se trezea inainte tot la 2 ore.

Nu credeam ca va fi atat de usor.

Nely Negrea

Nora e o binecuvântare <3

I-am scris când știam că e momentul să îl înțărcăm pe micuțul nostru, dar ne era mult prea dificil să o facem singuri.

Ce mi-a plăcut e că ne-a ascultat nevoile și ne-a propus un plan personalizat.

Am aplicat pas cu pas recomandările Norei și funcționează, chiar dacă inițial am pornit cu emoții.

Însă încrederea pe care ne-a transmis-o ea, ne-a ajutat enorm să mergem mai departe în primele nopți mai grele și în momentele în care ne era dificil să îl liniștim.

Astăzi spunem cu mâna pe inimă că e exact așa cum ne-a spus ea: într-un final va fi bine 🎈

Nora, îți mulțumim pentru tot!

Dana Gheorghiță