Masajul gravidei

Pret: 90 lei / sedinta
Trainer: Monica Mesesan
Numar maxim de participanti:
 

Masajul gravidei este mana cereasca pentru cele la care sarcina vine cu bucurie si cu tot felul de ‘bucurii’: dureri de spate sau de genunchi, articulatii care isi pierd mobilitatea, circulatie sangvina ingreunata, retentie de apa sau disconfort in parti ale corpului pe care nici nu stiai ca le ai. Cel mai probabil partenerul tau e departe de a fi specialist in masajul gravidei si manevrele pe care le aplica talpilor tale n-au sanse sa fie placute si eficiente. De aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde bine un centru de masaj adaptat pentru sarcina.

Desi sunt rare cazurile de contraindicatii la masajul gravidei, pentru linistea ta e bine sa discuti cu medicul tau specialist si sa-i ceri acordul. Faptul ca te asteptam cu masa de masaj cu gauri pentru burtica si pentru sani va fi un argument in plus pentru a te lasa cu toata increderea pe mainile pricepute ale specialistei noastre.

Poti descarca de aici lista de preturi.


Pentru abonamentul cu un plan personalizat de 10 sedinte, valabil 40 de zile, primesti bonus 2 sedinte de masaj de care te poti bucura tu sau pe care le poti darui cuiva drag. *Este conceput si recomandat un plan de exercitii (si) pentru acasa

Masajul gravidei se face doar in zilele de joi, cu programare telefonica prealabila la 0742030465.