Sunt parinte / Activitatiile cuibului /

Urgentele medicale ale copilariei si primele masuri de luat

breadcrumb-header

Urgentele medicale ale copilariei si primele masuri de luat

Pret: 180 lei
Trainer: Ana Cristina Stefanescu
Numar maxim de participanti:
 

urgentele medicale ale copilariei si primele masuri de luat

Urgentele medicale ale copilarieii – ce repede apar! De parca n-ar fi de ajuns ca bebelusul tau e inca prea mic pentru a vorbi sau ca puiutul tau drag nu-ti poate inca spune clar ce-l deranjeaza, mai toate simptomele de boala ale celui mic par a izbucni fara avertisment. Puiul tau arde dintr-o data, coplesit de febra; se trezeste in toiul noptii cu un acces puternic de tuse, are puseuri de voma in jet care par sa nu se mai opreasca ori e napadit brusc de eruptii pe toata pielea, care nu erau acolo acum cateva secunde!

Chiar daca esti genul de mama relaxata, care-si lasa copilul sa-si urmeze liber nevoia instinctiva de a-si exersa sistemul imunitar, e absolut firesc sa fii speriata cand puiul tau da semne de boala! Dar tot ceea ce micutului si familiei tale i se intampla pentru prima data este firesc pentru varsta copilariei. Si exista un tratament, fie ca e vorba de o boala eruptiva, o boala contagioasa fireasca la copii , una digestiva ori de bubite de caldura aparute in miez de vara.

Dr. Ana Stefanescu, medic specialist pediatru, iti ofera informatii solide despre cele mai frecvente boli ale copiilor, cele care creeaza problemele copilariei:

  • care sunt semalele de alarma care indica posibile boli la copiii mici?
  • cum se recunosc cele mai frecvente diagnostice?
  • cand trebuie mers la urgente ori la cabinetul medical si cand se poate trata acasa?
  • care sunt tratamentele alopate si naturiste pentru fiecare situatie?

Informatia este cel mai bun tratament pentru spaima, cea mai frecventa boala a mamei de copil mic. Vino la cursul nostru pentru a invata care este cel mai scurt si sigur drum spre sanatatea puiul tau!

Durata: 2 sedinte de cate 2 ore si 30 minute. In mai, cele doua intalniri au loc pe 3 si 10 septembrie, in intervalul orar 17:30-20:00.

Inscrierea se face prin completarea formularului. Rezevarea este valida odata cu efectuarea platii.

Poti participa la curs si online. Mentioneaza in formularul de inscriere preferinta ta si vei primi prin email cu pasii de urmat pentru conectare.