despre Cuibul Berzelor
Header Cuibul Berzelor

Despre noi

breadcrumb-header

Cuibul Berzelor – de la primul bebelus pana azi

Am inceput prin a fi alaturi de viitorii parinti, pregatindu-i de primul lor bebelus la cursurile Lamaze, si continuam sa crestem alaturi de familiile lor, cu cursuri prin care mamele si tatii isi rafineaza continuu relatia cu copiii lor, pana spre varsta adolescentei.

Cele mai frumoase lectii sunt cele pe care ni le dau parintii din Cuib. Setea lor de cunoastere este cea care ne-a cerut sa invatam mai multe despre alaptare, despre diversificare, despre sistemele de purtare ergonomice, despre activitatile creativ-educative si despre principiile de educatie pline de respect si compasiune. Nevoia lor de a sti ne-a demonstrat cat de importante sunt cursurile de prim-ajutor sau de nutritie in sarcina. Dorinta lor de a fi cei mai buni parinti posibili ne insufleteste sa invatam mereu pentru ei.

 

Cum am evoluat

Am construit Cuibul Berzelor ca proiectul de suflet al unui singur om. L-am marit pentru si impreuna cu toti oamenii frumosi care s-au intors in Cuib cu idei noi. Revenirile lor ne dovedesc c-am ajuns in mintea si sufletul lor, iar acesta este cel mai bun motiv pentru a continua.

August 2009
Octombrie 2011
Februarie 2012
August 2012
Iunie 2015
Februarie 2016
Mutarea intr-un spatiu mai mare si adaugarea cursurilor de gimnastica prenatala, diversificare, prim-ajutor si masajul bebelusului.
Prima si cea mai mica Intalnire anuala a parintilor din Cuibul Berzelor; de atunci suntem tot mai multi de la an la an.
Primul curs clujean de formare pentru bunici dornici sa afle noutatile despre alaptare, ingrijirea copilului si parenting.
Obtinerea certificatului de educator prenatal Lamaze si sustinerea primelor cursuri, intr-o camera de apartament.
Primele cursuri de parenting sustinute de Monica Reu, Otilia Mantelers si Alexandra Ilies.
Mutarea in casa spatioasa, cu gradina, care permite adaugarea de activitati noi: Cuibul de joaca, Cuibul de alaptare, activitati parinte-copil
blog-header

Cele mai recente articole de pe blog

cum-schimba-tehnologia-felul-in-care-copiii-se-joaca

Cum schimbă tehnologia felul în care copiii se joacă

Imaginează-ţi că poţi să printezi jucării acasă. Sau că băiatul tău povesteşte direct cu un personaj tv favorit. Acestea sunt doar câteva dintre schimbările incitante care vor intra în viitor în familia voastră.

ce-aduce-sarcina-prea-mult-asteptata

Ce aduce sarcina prea mult aşteptată

Sarcina de care te-ai ferit cu anticoncepţionale ani la rând întârzie să apară luni sau ani la rând de când te strădui să concepi un copil. În locul ei, vin nechemate îndoiala de sine, îndepărtarea de iubitul tău şi transformarea dragostei carnale în sex zadarnic. Un cocktail concentrat de frustrare, speranţe spulberate lunar şi o  …
Citeste mai mult

ce-am-pierdut-si-ce-am-castigat-de-cand-sunt-mama

Ce-am pierdut şi ce-am câştigat de când sunt mamă

Când eram doar o gravidă naivă, mă zburleam la fiecare profet autointitulat care îmi spunea că viaţa mea se va schimba. De parcă n-aş fi înţeles şi eu că urma o schimbare!… Acum, cu câţiva ani de experienţă ca mamă, mi-e greu să mă abţin de la aceleaşi profeţii când vorbesc cu alte femei care  …
Citeste mai mult