Header Cuibul Berzelor

Despre noi

breadcrumb-header

Cuibul Berzelor – de la primul bebelus pana azi

Am inceput prin a fi alaturi de viitorii parinti, pregatindu-i de primul lor bebelus la cursurile Lamaze, si continuam sa crestem alaturi de familiile lor, cu cursuri prin care mamele si tatii isi rafineaza continuu relatia cu copiii lor, pana spre varsta adolescentei.

Cele mai frumoase lectii sunt cele pe care ni le dau parintii din Cuib. Setea lor de cunoastere este cea care ne-a cerut sa invatam mai multe despre alaptare, despre diversificare, despre sistemele de purtare ergonomice, despre activitatile creativ-educative si despre principiile de educatie pline de respect si compasiune. Nevoia lor de a sti ne-a demonstrat cat de importante sunt cursurile de prim-ajutor sau de nutritie in sarcina. Dorinta lor de a fi cei mai buni parinti posibili ne insufleteste sa invatam mereu pentru ei.

 

Cum am evoluat

Am construit Cuibul Berzelor ca proiectul de suflet al unui singur om. L-am marit pentru si impreuna cu toti oamenii frumosi care s-au intors in Cuib cu idei noi. Revenirile lor ne dovedesc c-am ajuns in mintea si sufletul lor, iar acesta este cel mai bun motiv pentru a continua.

August 2009
Octombrie 2011
Februarie 2012
August 2012
Iunie 2015
Februarie 2016
Mutarea intr-un spatiu mai mare si adaugarea cursurilor de gimnastica prenatala, diversificare, prim-ajutor si masajul bebelusului.
Prima si cea mai mica Intalnire anuala a parintilor din Cuibul Berzelor; de atunci suntem tot mai multi de la an la an.
Primul curs clujean de formare pentru bunici dornici sa afle noutatile despre alaptare, ingrijirea copilului si parenting.
Obtinerea certificatului de educator prenatal Lamaze si sustinerea primelor cursuri, intr-o camera de apartament.
Primele cursuri de parenting sustinute de Monica Reu, Otilia Mantelers si Alexandra Ilies.
Mutarea in casa spatioasa, cu gradina, care permite adaugarea de activitati noi: Cuibul de joaca, Cuibul de alaptare, activitati parinte-copil
blog-header

Cele mai recente articole de pe blog

idei-de-cadouri-de-craciun-pentru-viitorii-ori-actualii-parinti

Idei de cadouri de Crăciun pentru viitorii ori actualii părinţi

Prietenii tăi dragi vor deveni părinţi în scurtă vreme? Desigur că le poţi oricând da sfaturi din experienţa ta de părinte! Dar pentru Crăciun le poţi pregăti câteva daruri foarte utile: cursurile pentru viitorii şi proaspeţii părinţi susţinute de Cuibul Berzelor!

ce-sa-porti-cand-esti-insarcinata-tips-tricks

Ce să porți când ești însărcinată - tips & tricks

Felicitări! Urmează cea mai frumoasă perioadă din viața ta! Tot universul se schimbă! Peste nouă luni vei cunoaște fericirea la superlativ. Bebelușul ce se pregătește să vă cunoască o să traseze noi direcții în viața voastră. Sarcina este un cumul de emoții și, mai ales, schimbări. Iar schimbările care se vor observa cel mai bine  …
Citeste mai mult

bebelusii-prematuri

Bebeluşii prematuri

„Abia aşteptăm să-l vedem!”, vă alintaţi amândoi, mângâind burtica şi ştiind că mai e mult până să naşti. Dar abia ce-ai născut şi vă temeţi să vedeţi bebeluşul prematur. Vă temeţi pentru voi toţi!