Header Cuibul Berzelor
BLOG /

Haideti sa ne cunoastem – Monica!

breadcrumb-header
haideti-sa-ne-cunoastem-monica

Haideti sa ne cunoastem – Monica!

Postat in de catre Nora Niculescu

Ma numesc Monica si iti urez si eu bun venit in lumea viitoarelor mamici.

Sunt convinsa ca ai simtit de multe ori beneficiile masajului. Si asta chiar pe pielea ta. Ai fost poate martora disparitiei miraculoase a multor neplaceri fizice atunci cand niste maini pricepute au stiut  unde si cum  sa te maseze. Ai stiut mereu sa apreciezi binefacerile acestei artei indiferent daca ai apelat la ea de nevoie sau de placere. Asa ca, da-mi voie sa te intreb: oare ce manifest al afectiunii este mai elocvent decat atingerea?

Si iata ca acum esti o viitoare mamica. Sotul tau te rasfata mai mult ca nicodata. Dar stie el, oare, ca mainile lui sunt cel mai natural si mai eficace medicament pentru multe dintre micile neplaceri inerente sarcinii? Si nu orice medicament! Unul perfect natural si cu efect rapid. Singura conditie e sa se respecte indicatiile de utilizare care sunt mult mai simple decat ai crede la prima vedere. Desigur, sarcina impune cateva precautii suplimentare care e necesar sa fie cunoscute pentru siguranta si eficienta masajului. Dar si rasplata va fi pe masura. Vei putea avea parte de o sarcina frumoasa si de o nastere mai usoara si in acelasi timp ai sa te bucuri de o comunicare mult imbunatatita cu sotul tau.

Dar cum cuvintele sunt de prisos in arta masajului, te invit alaturi de sotul tau la un curs de initiere special conceput pentru viitoarele mamici. Si, nu peste mult timp, te voi invita intr-un univers si mai fascinant: masajul noului nascut, masajul bebelusului tau. Iar pana atunci, pe cele care deja ati nascut, va astept cu drag sa descoperim impreuna acest mod minunat prin care puteti comunica cu bebelusul vostru.