Header Cuibul Berzelor
BLOG /

Primul curs de formare educator prenatal Lamaze din Cluj

breadcrumb-header
primul-curs-de-formare-educator-prenatal-lamaze-din-cluj

Primul curs de formare educator prenatal Lamaze din Cluj

Postat in de catre Dana Ganja

Nora Niculescu devine a doua persoana din Romania abilitata sa organizeze cursuri de formare educator prenatal Lamaze.

Dupa 7 ani de experienta practica dobandita ca educator Lamaze al celor peste 1000 de cupluri, Nora a devenit trainer al Mum’s the Word si abia asteapta sa-i cunoasca pe toti aceia care sunt dornici sa promoveze principiile nasterii sanatoase catre cat mai multi dintre viitorii parinti. 

Simplificat, rolul de baza al educatorului prenatal Lamaze este acela de a readuce firescul in sarcina, travaliu si nastere.

De a-i pune la curent cu cele mai recente concluzii stiintifice, de a-i ajuta sa discearna si sa ia decizii bine fundamentate!

Pentru a putea transmite informatia teoretica intr-o forma cat mai usor asimilabila de catre fiecare cuplu, educatorul prenatal trebuie sa invete sa comunice cu cei prezenti in sala, nu doar sa le vorbeasca.

Iar cursul de formare Lamaze organizat de Nora Niculescu e valoros tocmai prin faptul ca pregateste toate abilitatile necesare pentru evaluarea audientei, conectare personalizata, adaptarea la asteptarile individuale ale cuplurilor, transmiterea increderii fara a pierde obiectivitatea cu care se prezinta informatiile.

Adica cele mai importante modalitati prin care un bun educator Lamaze reda parintilor puterea de a decide in cunostinta de cauza si de a dialoga cu personalul medical in privinta nasterii copilului lor!

Munca de educator prenatal Lamaze cere o continua informare, motiv pentru care Nora va participa in octombrie 2016 la Conferinta Internationala Lamaze din SUA, fructificandu-si bursa de 2000 de dolari castigata.

Cu siguranta ca unele dintre noutatile aflate acolo se vor regasi in cursul de formare ca educator Lamaze programat pentru 17 – 20 noiembrie 2016 la Cuibul Berzelor.