Echipa

breadcrumb-header

Nora Niculescu

Educator Lamaze, Consilier in intarcare, Birth Story Listener, Doula
Telefon: 0742 030 465
Email: nora@cuibulberzelor.ro
Nora este cea care a construit Cuibul din care isi iau zborul si la care se intorc parintii din cele peste 4000 de familii care au participat la cursurile Lamaze din 2009 incoace. Are un dar special care o face sa devina parte din familia ta chiar de la prima lectie de Lamaze si sa dea coeziune si solidaritate unei comunitati impresionante de barzute si barzoi. Avand experienta sarcinii si a nasterii atator cupluri pe care le-a insotit in devenirea lor ca parinti, precum si experienta directa a maternitatii, gratie baietelului ei Timotei, Nora este cea care viseaza si transforma in realitate Cuibul ca adevarat centru de educatie a parintilor, din timpul sarcinii si pana la varsta adolescentei copiilor lor. O gasiti si pe noraniculescu.ro

Maria Mermezan

Educator prenatal Lamaze, Consilier in alaptare, Doula, Psiholog, Birth Story Listener
Telefon: 0740 216085
Email: maria@cuibulberzelor.ro
Copiii ne ofera cai nebanuite pentru a evolua: Tudor, cel de-al doilea copil al Mariei, i-a ghidat pasii spre Cuib, intai ca viitoare mama, participanta la cursul Lamaze. Cucerita de orizonturile deschise de acesta, a combinat experienta ca psiholog cu indrumarea Norei si s-a format ea insasi ca educator prenatal Lamaze. Dorinta de a oferi un suport real si cat mai complet familiilor a motivat-o sa devina si consilier in alaptare. Astfel, Maria poate sa-si urmeze chemarea de a ajuta viitorii parinti si sa le ofere mamelor ajutor in perfectionarea artei de a alapta. Avand ca experienta personala nasterea cu Nora ca doula, a simtit ca formarea ei ca ghid al parintilor trebuie completata firesc cu munca de doula. Din acesta postura, a participat la minunatele momente de venire pe lume a puisorilor de berze. Zambetele pline de recunostinta ale parintilor care au fost sprijiniti de Maria descriu perfect blandetea si pasiunea care o caracterizeaza intru totul.

Mihaela Zdrenghia

Educator prenatal Lamaze, Birth Story Listener, Doula
Telefon: 0742471872
Email: mihaela_zdrenghia@yahoo.com
Mihaela s-a născut pentru a ajuta oamenii. Dar abia după ce a născut ea însăşi a găsit cum să dea ajutorul aproape de sufletul ei. Aşa că s-a format mai întâi ca jurist la Facultatea de Drept şi, după primul ei copil, ca educator prenatal Lamaze la Cuibul Berzelor. La fel de riguroasă şi de atent documentată în ambele ipostaze. Dar poate cu mai mult drag ca ghid pentru viitorii părinţi si copiii lor. Lucru care a determinat-o sa se formeze si ca Educator Montessori pe grupa de varsta 0-3 ani.

Bea Birtalan

Kinetoterapeut fascinat de tot ce inseamna sarcina, bebelusi si nu numai
Telefon: 0741 550 183
Email: birtalan_bea@yahoo.com
Bea s-a format la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie, si are competente in gimnastica profilactica si de recuperare, fiind technician masseur si instructor certificat TRX. Ii place sa ajute oamenii sa fie in forma, prin exercitii care sa previna accidentarile din timpul miscarii. Stilul ei de lucru este cum nu se poate mai potrivit pentru femeile insarcinate care adopta gimnastica pentru gravide ca metoda de relaxare si de mentinere a tonsului fizic si psihic. Cu personalitatea ei inconfundabila, Bea le face pe viitoarele mamici sa revina la miscare si dupa ce au nascut, fie singure – la gimnastica de recuperare post-natala, fie insotite de puiutii lor – la gimnastica mama-bebe.

Monica Mesesan

Tehnician Maseur si Kinetoterapeut
Telefon: 0741 632 417
Email: monica1sandra@yahoo.com
Monica este absolventa de Filosofie, reorientata spre Kinetoterapie si pasionata de aromaterapie. Ea este cea pe mainile careia se lasa, cu incredere si placere, viitoarele mamici venite la masajul gravidei, dar si mamele care apreciaza masajul bebelusului. Este tehnician maseur si isi rasfata musafirele cu o masa de masaj speciala pentru gravide, iar pe puiuti – cu atingeri tamaduitoare care le tonifiaza musculatura si ii ajuta sa se relaxeze. Desi experta in ceea ce face, nu doar tehnica masajului o face memorabila, ci si sufletul pe care il pune atunci cand atinge pe oricine cu mainile-i pricepute, cu zambetul ei larg si cu optimismul ei molipsitor.

Aris Vesa

Doula postpartum
Telefon: 0745606636
Email: arisvesa@gmail.com
Pentru Aris, a fi Doula postpartum e drum de suflet, pentru că totdeauna i-au fost extrem de dragi copilașii, mai ales în primul lor an de viață. Vulnerabilitatea lor, totala dependență de mamă, gingășia și farmecul lor, au fascinat-o. Iar părinții au nevoie de ajutor, susținere și prezență atentă, cadru în care să se simtă în siguranță pentru a-și manifesta iubirea, deopotrivă cu oboseala, neliniștile, nesiguranța, plânsul sau râsul, toate date de clocotul hormonal care însoțește nașterea și perioada postpartum. E o onoare pentru Aris sa fie prezentă și de ajutor părinților cu noul suflețel care le-a umplut inimile, brațele și gândurile.

Ana Cristina Stefanescu

Medic specialist pediatru
Telefon:
Email: anacristinastefanescu@gmail.com
Ana e “doctorita de copii” care-I trateaza pe cei mici si ii vindeca de-ngrijorare pe parintii lor. Este absolventa Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, fiind medic pediatru cu competente in ultrasonografie generala (ecografie) si avand certificare in masajul de relaxare. Dintotdeauna pe mintea copiilor, a fost protectoare cu cei mai mici decat ea inca din copilarie si si-a gasit vocatia de pediatru in timpul facultatii, cand prima zi din stagiul de pediatrie i-a fost suficienta pentru a se increde in revelatia pe care i-a produs-o. Pasionata in egala masura de plante, incearca sa le foloseasca drept prim leac pentru bolile copiilor, din dorinta de a recurge doar in ultima instant la medicatia si remediile concepute in laborator. Ana imparte din stiinta, experienta si farmecul ei pe blogul doctoritadecopii.ro

Ana-Maria Moldovan

Doula postpartum
Telefon: 0740652393
Email: annamaria.ppopa@gmail.com
Ana e o fire curioasa, mereu in cautarea infomatiilor si lucrurilor interesante si nu numai. E si mama a doua fetite, fapt care a determinat-o sa porneasca pe acest drum, ca la randul ei sa poata ajuta alte mamici. Nasterea unul copil aduce multe emotii noi in viata de cuplu, poate da peste cap chiar si dinamica vietii, asa ca e bine ca parintii sa aiba o Ana alaturi in perioada lor de tranzitie de dupa nastere.