Echipa

breadcrumb-header

Nora Niculescu

Educator prenatal Lamaze, Doula, Consilier in alaptare, Psiholog
Telefon: 0742 030 465
Email: nora@cuibulberzelor.ro
Nora este cea care a construit Cuibul din care isi iau zborul si la care se intorc parintii din cele peste 1200 de familii care au participat la cursurile Lamaze din 2009 incoace. Are un dar special care o face sa devina parte din familia ta chiar de la prima lectie de Lamaze si sa dea coeziune si solidaritate unei comunitati impresionante de barzute si barzoi. Avand experienta sarcinii si a nasterii atator cupluri pe care le-a insotit in devenirea lor ca parinti, precum si experienta directa a maternitatii, gratie baietelului ei Timotei, Nora este cea care viseaza si transforma in realitate Cuibul ca adevarat centru de educatie a parintilor, din timpul sarcinii si pana la varsta adolescentei copiilor lor. O gasiti si pe noraniculescu.ro

Maria Mermezan

Educator prenatal Lamaze, Consilier in alaptare, Doula, Psiholog
Telefon: 0740 216085
Email: maria@cuibulberzelor.ro
Copiii ne ofera cai nebanuite pentru a evolua: Tudor, cel de-al doilea copil al Mariei, i-a ghidat pasii spre Cuib, intai ca viitoare mama, participanta la cursul Lamaze. Cucerita de orizonturile deschise de acesta, a combinat experienta ca psiholog cu indrumarea Norei si s-a format ea insasi ca educator prenatal Lamaze. Dorinta de a oferi un suport real si cat mai complet familiilor a motivat-o sa devina si consilier in alaptare. Astfel, Maria poate sa-si urmeze chemarea de a ajuta viitorii parinti si sa le ofere mamelor ajutor in perfectionarea artei de a alapta. Avand ca experienta personala nasterea cu Nora ca doula, a simtit ca formarea ei ca ghid al parintilor trebuie completata firesc cu munca de doula. Din acesta postura, a participat la minunatele momente de venire pe lume a puisorilor de berze. Zambetele pline de recunostinta ale parintilor care au fost sprijiniti de Maria descriu perfect blandetea si pasiunea care o caracterizeaza intru totul.

Mihaela Zdrenghia

Educator prenatal Lamaze
Telefon: 0742471872
Email: mihaela_zdrenghia@yahoo.com
Mihaela s-a născut pentru a ajuta oamenii. Dar abia după ce a născut ea însăşi a găsit cum să dea ajutorul aproape de sufletul ei. Aşa că s-a format mai întâi ca jurist la Facultatea de Drept şi, după primul ei copil, ca educator prenatal Lamaze la Cuibul Berzelor. La fel de riguroasă şi de atent documentată în ambele ipostaze. Dar poate cu mai mult drag ca ghid pentru viitorii părinţi.

Latis Cristina

Educator prenatal Lamaze
Telefon: 0748536460
Email: bcristinabianca@yahoo.com
Mama a doi prichindei pentru care viseaza sa "construiasca" o lume mai buna, mai calda, mai empatica. Ea e de parere ca viitorii parinti sunt cel mai bun start pentru a incepe aceasta miscare in directia schimbarii. Prin suportul dat acestora pentru a se adapta cat mai lin si mai bland in noua formula a familiei, in intampinarea propriului copil in caminul lor.

Bea Birtalan

Kinetoterapeut fascinat de tot ce inseamna sarcina, bebelusi si nu numai
Telefon: 0741 550 183
Email: birtalan_bea@yahoo.com
Bea s-a format la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie, si are competente in gimnastica profilactica si de recuperare, fiind technician masseur si instructor certificat TRX. Ii place sa ajute oamenii sa fie in forma, prin exercitii care sa previna accidentarile din timpul miscarii. Stilul ei de lucru este cum nu se poate mai potrivit pentru femeile insarcinate care adopta gimnastica pentru gravide ca metoda de relaxare si de mentinere a tonsului fizic si psihic. Cu personalitatea ei inconfundabila, Bea le face pe viitoarele mamici sa revina la miscare si dupa ce au nascut, fie singure – la gimnastica de recuperare post-natala, fie insotite de puiutii lor – la gimnastica mama-bebe.

Monica Mesesan

Tehnician Maseur si Kinetoterapeut
Telefon: 0741 632 417
Email: monica1sandra@yahoo.com
Monica este absolventa de Filosofie, reorientata spre Kinetoterapie si pasionata de aromaterapie. Ea este cea pe mainile careia se lasa, cu incredere si placere, viitoarele mamici venite la masajul gravidei, dar si mamele care apreciaza masajul bebelusului. Este tehnician maseur si isi rasfata musafirele cu o masa de masaj speciala pentru gravide, iar pe puiuti – cu atingeri tamaduitoare care le tonifiaza musculatura si ii ajuta sa se relaxeze. Desi experta in ceea ce face, nu doar tehnica masajului o face memorabila, ci si sufletul pe care il pune atunci cand atinge pe oricine cu mainile-i pricepute, cu zambetul ei larg si cu optimismul ei molipsitor.

Ana Purel

Consultant în alăptare IBCLC
Telefon: 0743 349 295‬
Email: contact@dozadepediatrie.ro
Ana Purel este medic specialist pediatru şi absolventă a Facultăţii de Medicină din Cluj Napoca. Şi-a dorit să facă Pediatrie încă din anul 3 de facultate, pentru că lumea copiilor e mai simplă și mai sinceră. Este de părere că prevenția e cel mai bun medicament și trebuie să fie o preocupare comună pentru părinți, bunici, cadre medicale, dascăli, biserică şi legiuitori. Îşi aduce aportul la bunăstarea copiilor prin formarea ca medic pediatru şi prin certificarea drept consultant în alăptare (International Board Certified Lactation Consultant® -IBCLC®). Visează la maternități, spitale și farmacii prieteni ai copilului și promite să îşi canalizeze eforturile pentru a avea aceste structuri de suport și la noi în țară. Website: www.dozadepediatrie.ro

Ana Cristina Stefanescu

Medic specialist pediatru
Telefon:
Email: anacristinastefanescu@gmail.com
Ana e “doctorita de copii” care-I trateaza pe cei mici si ii vindeca de-ngrijorare pe parintii lor. Este absolventa Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, fiind medic pediatru cu competente in ultrasonografie generala (ecografie) si avand certificare in masajul de relaxare. Dintotdeauna pe mintea copiilor, a fost protectoare cu cei mai mici decat ea inca din copilarie si si-a gasit vocatia de pediatru in timpul facultatii, cand prima zi din stagiul de pediatrie i-a fost suficienta pentru a se increde in revelatia pe care i-a produs-o. Pasionata in egala masura de plante, incearca sa le foloseasca drept prim leac pentru bolile copiilor, din dorinta de a recurge doar in ultima instant la medicatia si remediile concepute in laborator. Ana imparte din stiinta, experienta si farmecul ei pe blogul doctoritadecopii.ro